عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

شهر «اشدود» در سرزمین‌های اشغالی در تاریکی مطلق فرو رفت

قطع گسترده برق در شهر اشدود در سرزمین‌های اشغالی صدای اعتراض ساکنین را برانگیخته و سبب شده تا آنها وضعیت خود را با فلسطینیان ساکن نوار غزه مقایسه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۳ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۸۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، قطع گسترده برق در شهر اشدود در سرزمین‌های اشغالی سبب شد تا ساکنین این شهر از ظهر جمعه تا پاسی از نیمه شب را در تاریکی مطلق سپری کنند.

 

اختلال در روند توزیع برق همچنین صدای اعتراض را برانگیخته و سبب شده تا ساکنین سرزمین‌های اشغالی دست به مقایسه وضعیت خود با فلسطینیان ساکن غزه بزنند و نارضایتی خود را از عملکرد مقامات این رژیم ابراز کنند. ساکنان اشدود می‌گویند: مالیات در سطح نیویورک می‌دهیم و زیرساخت‌هایمان در سطح غزه است.

 

اختلال وسیع در شبکه برق شهر اشدود علاوه بر توقف خدمات رسانی به منازل، سبب از کار افتادن چراغ های راهنمایی و رانندگی و اختلال در روند عبور و مرور خودروها در سطح شهر شد.

 

نیروی پلیس به ناچار با فراخوان سراسری نیروهای موتوری و خودرویی خود اداره روند حمل و نقل و ترافیک در سطح شهر را به دست گرفت.

 

قطعی گسترده و پیاپی برق در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی در هفته‌های گذشته در شرایطی است که این رژیم از مدت‌ها قبل از آمادگی خود به منظور انتقال و فروش برق خود به کشورهای همسایه، اروپا و حتی اوکراین خبر داده بود.

 

پس از یاونه، قطع برق در سرزمین های اشغالی به شهرهای حیفا و کارمل رسید/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار